Live

ZU IS YOU

PREMIERĂ la ZUnivers Podcasts: The Motans lansează EP-ul „Rehab”. Prima piesă se numește „Sativa”

PREMIERĂ la ZUnivers Podcasts: The Motans lansează EP-ul „Rehab”. Prima piesă se numește „Sativa”

Denis Roabeș, solistul de la The Motans, e noul invitat la podcastul Me, Myself & My Work cu Andra Pintican, un podcast ZUnivers.


Artistul a dezvăluit în PREMIERĂ conceptul următorului său album. Acesta se numește „Rehab”, are 4 piese și se va lansa la începutul lunii martie.

Luna trecută, The Motans a lansat „Midnight Gems”, un EP cu influențe de muzică trap. Și continuă suprizele pentru fanii lui, cu noul EP „Rehab”.

„E un EP cu câteva piese, în care dragostea e văzută ca un drog. Am folosit multe metafore și analogii. Și niște cuvinte mai grele. Sunt piese de care eu m-am îndrăgostit și de abia aștept să le lansez.”, a dezvăluit Denis de la The Motans la Me, Myself & My Work Podcast.

Denis a avut mai multe joburi și fiecare a fost o cărămidă ce i-a construit drumul către succes. A lucrat într-o fabrică de cărămizi, ca ospătar, ca hamal, în marketing și nu numai.

Vezi noul episod și ascultă piesa „Sativa”, aici!



The Motans - Sativa

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate