Live

ZU IS YOU

3 piese de la Vlad Drăgulin, care te fac să te simți în Zona de Confort

3 piese de la Vlad Drăgulin, care te fac să te simți în Zona de Confort

Vlad Drăgulin îți arată cât de frumos e radioul noaptea, în fiecare miercuri, de la 23 la 1!

 
Ce frumoase sunt apusurile din ultimele zile de iarnă, atunci când primăvara nu mai are răbdare! Vlad Drăgulin are o piesă nouă la Zona de Confort, pentru aceste apusuri instagramabile:  „Something In The Orange”, de la Zach Bryan.

Mai are și o piesă cu un mesaj special! Pe 21 februarie e data la care s-a născut Marilena Dobre, o cântăreață talentată care, din păcate, a plecat mult prea devreme dintre noi . În memoria ei, Vlad Drăgulin a dat play unei piese din repertoriul ei, „Nu mai știu”.

„Azi ar fi fost ziua ei… Ziua Marilenei Dobre. O mare voce și -întâmplător- mătușa mea”, a scris Vlad Drăgulin pe pagina lui de Instagram.

Zona de Confort continuă cu piesa „Us” de la James Bay. Ascultă-le pe toate aici!

Marilena Dobre - Nu mai știu




James Bay - Us 




Zach Bryan - Something In The Orange



 Aceste piese au fost fundalul muzical pentru noile povești de la Zona de Confort. Povești despre momentele în care ne-am simțit vinovați pentru un anumit lucru.

Ascultă poveștile aici și împarte povestea ta cu noi în postarea de jos.




Tu când te-ai simțit vinovat?
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate