Live

ZU IS YOU

Cine a shimbat numele Parcului Regele Mihai I în Parcul Michael Jackson?

Cine a shimbat numele Parcului Regele Mihai I în Parcul Michael Jackson?

E început de săptămână, vremea e plăcută și te gândești să faci o plimbare în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău). Deschizi Google Maps și ce să vezi? Nici Herăstrăul nu mai e ce a fost. Acum se numește Parcul Michael Jackson.


Colega noastră Raluca Benavides a descoperit că cineva a editat, pe Google Maps, numele Parcului Regele Mihai I (Herăstrău) și l-a redenumit Parcul Michael Jackson.

Oare, Michael Jackson, înainte să moară, l-a sunat pe Google Maps și i-a zis să editeze numele parcului, în memoria lui?

Bucură-te și tu de o plimbare în acest parc, până nu dispare de pe hartă. Deschide Google Maps, scrie Parcul Regele Mihai I și hai să te amuzi cu noi. 


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate