Live

NOUTĂȚI

VIDEO | The Motans a lansat „Midnight Gems”, un EP cu influențe de muzică trap

 VIDEO | The Motans a lansat „Midnight Gems”, un EP cu influențe de muzică trap

Noul an vine cu noi experiențe pentru The Motans. Artistul și-a reinventat anumite piese din repertoriu și a lansat EP-ul „Midnight Gems”.


Piesele reinterpretate din noul album sunt: ,,În Golul Tău”, alături de RAVA, ,,La Nesfârșit”, în colaborare cu Berechet, varianta nouă a piesei ,,42”, cântată alături de Bvcovia, ,,Versus” cu 911 și ,,Jackpot” cu Dhali.

,,Am mai spus asta și cu ocazia lansării albumului <<Great Expectations>>, piese ca la început nu vor mai fi niciodată, pentru că eu sunt muzica mea și aceasta va suna așa cum sunt și cum mă simt azi. Asta am simțit să fac acum, să iau niște piese care-mi plac mult și să le ofer o nouă formă alături de cinci băieți talentați, al căror sound îmi place mult. Eu sunt încântat de ce a ieșit.” ne spune The Motans.

Când călătorești cu mașina, seara, când ești tu cu gândurile tale, fă loc și acestor piese, care să-ți fie fundalul pentru o faină călătorie.

Enjoy!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate