Live

ZU IS YOU

Momente unice: Sute de mii de români au strigat „FORZA ROMÂNIA”!

Momente unice: Sute de mii de români au strigat „FORZA ROMÂNIA”!
„Cel mai copleșitor moment pe care mi l-a oferit radioul de când fac radio. Pe imnul „Deșteaptă-te, române!”, sute de mii de români au strigat în cel mai greu moment trăit de România: FORZA ROMÂNIA!
Mai mare decât FORZA ZU trebuie să fie acum FORZA ROMÂNIA!”, este mesajul pe care Mihai Morar l-a scris pe pagina personală de Facebook.

Ieri, la ora 12:00, în momentul în care România a intrat în carantină generală, ZUper ascultătorii din izolare au dat imnul țării tare!
 
„Dă imnul tare din izolare! La 12.00, pe ZU, trecem în carantină totală cântând Imnul României în cor!", a fost mesajul pe care Mihai Morar l-a transmis în #MorningZU. 

În doar câteva minute, pe numărul de Whatsapp Radio ZU au început să curgă râuri de mesaje video de la românii de pretutindeni.
 
Mihai Morar: „Suntem aici ca să ne facem drumul acesta prin greu mult mai ușor. Mulțumim că ați fost alături de noi. Noi v-am simțit, sper că ne-ați simțit și voi pe noi!”
 
În astfel de momente, cuvintele sunt prea sărace pentru a descrie sentimentele care ne încearcă. Mai bine lăsăm imaginile să vorbească.

Români din România, români de peste hotare, sunteți ZUperbi. Vă multZUmim pentru mesajele de încurajare! FORZA ROMÂNIA! FORZA ZU!
 
 


PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate