Live

ZU IS YOU

Imnul României, în direct la Radio ZU! Sute de mii de români au cântat cu Buzdu, Emma și Morar!

Imnul României, în direct la Radio ZU! Sute de mii de români au cântat cu Buzdu, Emma și Morar!
Pe 25 martie 2020, la ora 12:00, în momentul în care România a intrat în carantină generală, ZUper ascultătorii din izolare au dat imnul țării tare!
 
„Dă imnul tare din izolare! La 12.00, pe ZU, trecem în carantină totală cântând Imnul României în cor!", a fost mesajul pe care Mihai Morar l-a transmis în #MorningZU. 
 
În doar câteva minute de la îndemnul lui Mihai Morar, Forza ZU a devenit Forza România. 
 
Aproximativ 29.000 de români live pe Facebook-ul Radio ZU, zeci de vedete autohtone pe Instagram-ul Radio ZU și alte sute de mii de oameni pe frecveța ZU s-au unit într-o simțire și au strigat cât au putut de tare „Forza România”.
 
Artiști precum Alina Eremia, Andra, Emilian, Jean Gavril, Lidia Buble, Liviu Teodorescu, Mark Stam, Nicole Cherry, Smiley, Sore au cântat „Imnul României”.
 
„Suntem aici ca să ne facem drumul acesta prin greu mult mai ușor. Mulțumim că ați fost alături de noi. Noi v-am simțit, sper că ne-ați simțit și voi pe noi!”, a spus Mihai Morar la finalul momentului.
 
#PieleDeGaina! Suntem la distanță, dar împreună! Urmărește ZUper momentul aici:
 


PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate