Live

ZU IS YOU

Experiment: ce artiști izolați răspund la telefon la prima oră a dimineții?

Experiment: ce artiști izolați răspund la telefon la prima oră a dimineții?
Buzdu, Morar și Emma și-au propus să te facă zâmbești zilnic și să aducă #StareaDeBine în casa ta.

Când România e în stare de urgență, Radioul e Starea de Bine! 

Astăzi, în #MorningZU, matinalii noștri au fost puși pe șotii. Buzdu, Emma și Morar au fost ZUper curioși să afle ce fac artiștii autohtoni în autoizolare, dar și cât de matinali sunt aceștia. Așa că au pus mâna pe telefon și au sunat pe câțiva dintre ZUper artiștii din România.

Dă play și vezi ce artiști au răspuns la telefon la prima oră a dimineții.

 


PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate