Live

ZU IS YOU

Radio ZU donează 10% din totalul încasărilor din publicitate

Radio ZU donează 10% din totalul încasărilor din publicitate
Când România e în stare de urgență, Radioul Faptelor Bune e în stare de bine.
 
Radio ZU împreună cu partenerii care doresc să i se alăture, se implică activ în campania de strângere de fonduri pentru utilarea secțiilor ATI cu echipamente și aparatură medicală care să ajute eroii în alb să salveze viețile noastre, ale tuturor, în contextul pandemiei de coronavirus (COVID-19).  

Prin campania #10lasutapentruRomania Radio ZU donează 10% din bugetul total de publicitate al lunii aprilie către această cauză.
 
„Nu uita! Suntem cu toții în treaba asta! Pierdem acum fiecare. Cădem acum fiecare. Dar când ne vom ridica, ne putem ridica doar împreună! Mână de la mână facem iar România bună”, îndeamnă Mihai Morar. 
 
Radio ZU continuă să facă bine și să fie aproape de oameni, așa cum o face de 11 ani. 

Fie că se ocupă de voia bună a ascultătorilor, prin stările de bine pe care le transmite pe calea undelor, fie că pune umărul în rezolvarea situațiilor de viață și de moarte, de multe ori, Radio ZU își păstrează și în aceste momente dificile titulatura de  Radioul Faptelor Bune.
 
 „Mulțumim partenerilor noștri care înțeleg cât de important e să rămânem împreună în această perioadă, să ne unim forțele și să punem umărul pentru ca starea de bine să renască în jurul nostru. Un mare mulțumesc tuturor brandurilor care prin consumul de publicitate difuzat în luna aprilie vor fi parte a campaniei #10lasutapentruRomania și vor susține alături de noi sistemul medical”, declară Dana Kumar, Director de Vânzări Radio ZU.

Poți să donezi și tu cu textul „10lasutapentruRomania" în conturile Fundației Mereu Aproape:

  • RO86BTRL000AJUTEU8848RON
  • RO32BTRL000AJUTEU8848EUR
 
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. 

Ascultă Radio ZU pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău.

Radio ZU donează 10% din totalul încasărilor din publicitate #10lasutapentruRomania

 



PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate