Live

ZU IS YOU

ASCULTĂ: Cele mai noi piese din playlist-ul Radio ZU

ASCULTĂ: Cele mai noi piese din playlist-ul Radio ZU

Patru piese nou-nouțe au intrat în playlist-ul Radio ZU. De astăzi, te poți bucura de ele pe frecvența ta preferată.

 
1. Andra - Nemuritori
 
Este cel mai recent single al Andrei și a strâns aproape 1 milion de vizualizări în 5 zile. 
 
„Nemuritori” vorbește despre momentele și amintirile care ne definesc, despre iubire, pasiune și trăirile noastre cele mai profunde. Această piesă este dedicată fiecărui suflet care a simțit că viața îi este plină de povești nemuritoare. Ascultați piesa când vă este dor sau când sunteți aproape de cei iubiți, iar dacă nu le puteți spune în față, trimiteți-le această piesă drept declarație. Muzica va vorbi pentru voi a scris Andra pe pagina ei de Facebook.
 
 
2. Ray Dalton - Do It Again
 
Artistul american intră pentru prima oară în playlist-ul Radio ZU. Piesa „Do It Again” are vibe-ul perfect pentru acest început de toamnă. Uite cum sună câteva dintre versurile melodiei:
 
I still replay it in my head
You were gold like September
Lost in a thousand silhouettes
Those were the days to remember
 
 
3. Yuka x Zodier - La Sacou
 
Yuka și Zodier sunt două tinere talente care au lansat o melodie de dragoste numai bună de ascultat în zilele reci de toamnă.
 
Să ai un sacou cu tine mereu. Nu știi niciodată în ce se poate transforma: într-un moment special în care i-l poți dărui cuiva, atunci când îi e frig, într-o nouă relație, într-o nouă viață, de ce nu? Nu-i doar un sacou, e iubire, a scris Yuka pe pagina ei de Facebook. E clar, o piesă menită să îmbrace toate inimile îndrăgostite în această toamnă. Melodia a intrat și în Torpedoul lui Morar.
 
 
 
4. Irina Rimes, The Motans, Alina Eremia, Nicole Cherry, Rares – Sara Perche Ti Amo

Rămâi pe ZU și bucură-te de acest cântec care a devenit Imnul celui mai mare festival al hiturilor românești - Forza ZU 2023.

Hiturile se ascultă la ZU!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate