Live

ZU IS YOU

Zona De Confort cu Vlad Drăgulin: Când ai fost mulțumit de tine?

Zona De Confort cu Vlad Drăgulin: Când ai fost mulțumit de tine?

 

În fiecare miercuri, între 23.00 și 01.00, ești așteptat în Zona de Confort, locul unde asculți și ești ascultat.

 
Noua întrebare lansată de Vlad Drăgulin în Zona de Confort este următoarea: Când ai fost mulțumit de tine?
 
Trăim într-o lume în care există presiuni din toate părțile. Rețelele de socializare sunt pline de imagini cu oameni care se laudă cu vacanțele, cu distracțiile, cu familiile și realizările lor. Uneori, avem senzația că singura misiune a societății este aceea de a ne compara mereu cu ceilalți. Cu siguranță te-ai întrebat măcar o dată: de ce alții au și tu nu? De ce alții au mai multe de spus decât ai tu? Dar oare ceilalți sunt întotdeauna mai buni și mai fericiți decât noi? Oare sunt ei cu adevărat mulțumiți de ei, de viața lor?
 
Dar tu, măi publicule, tu ai fost vreodată mulțumit de tine? Când ai fost ultima dată mândru de tine și de realizările tale? Te invităm să răspunzi la aceste întrebări, iar dacă ești curios să afli poveștile ascultătorilor care au intrat în direct cu Vlad Drăgulin, atunci te invităm să dai play aici: 
 


Ca întotdeauna, Drăgulin împarte cu prietenii de pe radio câteva piese din playlist-ul său:

1. Miki Matsubara - Mayonaka no Door- Stay With Me



2. JMSN - Love Me



3. Years & Years - Sanctify



4. Dani and Lizzy - Dancing in the Sky



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate