Live

ZU IS YOU

Azi, de la ora 23:00, începe un nou sezon „Zona de Confort” cu Vlad Drăgulin

Azi, de la ora 23:00, începe un nou sezon „Zona de Confort” cu Vlad Drăgulin

Ți-a fost dor de Zona de Confort? Diseară, de la ora 23:00, Vlad Drăgulin revine cu un sezon nou.


În fiecare miercuri, de la 23:00 la 1:00, Vlad Drăgulin e On Air pe ZU la Zona de Confort. După o vacanță plină de amintiri și întâlniri cu oamenii ZU, în RadioAventura și la a zecea ediție de Forza ZU, Vlad Drăgulin își reia locul pe scaunul din studio, la Zona de Confort, lângă microfonul de care i-a fost dor.

„Dacă e ora 23:00, dacă tu ești tu, dacă ești pe ZU, dacă ai urechi de auzit și inimi de simțit, înseamnă că Zona de Confort poate să înceapă liniștită.” Aceste e modul lui Drăgulin de a-ți spune bine ai venit la Zona de Confort.

Pentru acest început de sezon, Vlad Drăgulin ți-a pregătit subiecte și piese noi (piese de împrietenire, piesele de la miezul nopții, piesele pentru ea). Deschide radioul, în fiecare miercuri la ora 23:00, și fii deschis să povestești cu DJ-ul ZU întâmplări din viața ta, de la momentele în care ți-a fost teamă, până la cele în care te-ai simțit cel mai curajos. De la greșeli, la reușite. De la prieteni care au plecat, până la cei care te-au susținut mereu.

Așadar și prin urmare, măi publicule, în seara asta de la 23:00 ești așteptat la Zona de Confort cu Vlad Drăgulin.



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate