Live

ZU IS YOU

Ascult Radio ZU: Adi Mihăilă a dat cel mai mare premiu din această ediție de concurs

Ascult Radio ZU: Adi Mihăilă a dat cel mai mare premiu din această ediție de concurs

În perioada 25.09.2023 – 24.11.2023, dacă îți sună telefonul, răspunde-le tuturor cu „ASCULT RADIO ZU”! Când asta e tot ce trebuie să faci ca să câștigi sute de euro, de ce să riști?


Azi, Adi Mihăilă-The Hitman a dat cel mai mare premiu de până acum, din această ediție de „Ascult Radio ZU”. Ascultătorul nostru, Iulian, a răspuns cu „Ascult Radio ZU”, în primele 3 secunde de când a fost sunat de Adi Mihăilă, și a câștigat 500 de euro!

Nu uita că mâine, 29 septembrie, de aniversare, lăsăm sute de euro să zboare la tine în buzunare, în fiecare oră, de la 7:00 la 24:00. 17 concursuri la 15 ani de ZU!

Concursul tău preferat a revenit! Răspunde cu „Ascult Radio ZU” de fiecare dată când îți sună telefonul și poți câștiga sute de euro! Premiul record de anul trecut a fost de 1200 de euro. Fii pe fază!

Vezi AICI regulamentul.

Felicitări, Iulian!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate