Live

CONCURSURI

Concursul tău preferat a revenit: Răspunde la telefon cu „Ascult Radio ZU” și câștigă sute de euro!În perioada 25.09.2023 – 08.12.2023, dacă îți sună telefonul, răspunde-le tuturor cu „ASCULT RADIO ZU”! Când asta e tot ce trebuie să faci ca să câștigi sute de euro, de ce să riști?


Zilnic ai șanse să iei banii de la ZU, important este să fii pe fază. Ca să te înscrii, trebuie doar să trimiți un singur SMS la 1815 (număr cu tarif normal, disponibil în rețelele Digi, Orange, Telekom si Vodafone) cu textul „ASCULT RADIO ZU”.

Este suficientă o singură înscriere pentru toată perioada de concurs. Poți să câștigi sute de euro, de dimineață până seara, cât ai zice „Ascult Radio ZU”! Când te sunăm vrem să auzim răspunsul potrivit și banii sunt ai tăi.


Hitul nostru preferat e răspunsul tău. ZUcces!

Găsești mai multe detalii în regulament.

Regulamentul concursului
 
ACT ADITIONAL NR. 1 LA REGULAMENTUL CAMPANIEI PUBLICITARE “ASCULT RADIO ZU “

Subscrisa, GRUPUL MEDIA CAMINA (GMC) S.R.L.,cu sediul social in Bucuresti, Bld. Ficusului, nr.44A, etaj 4, sector 1, adresa de corespondenta: Radio ZU, Bucuresti, Sector 1, DN1 Bucuresti-Ploiesti, 73-81, Victoria Park Corp B, Et.2, inregistrata la Registrului Comertului sub nr. J40/13006/2002, CUI RO15081313, am decis incheierea prezentului act aditional la Regulamentul campaniei publicitare “ASCULT RADIO ZU“, dupa cum urmeaza:

Art.1 SECTIUNEA 2 PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI PUBLICITAREse modifica si va avea urmatorul continut:


Campania publicitara “ASCULT RADIO ZU“ se va desfasura in perioada 25.09.2023 – 08.12.2023, in cadrul programelor postului de radio “Radio ZU”.
 
Art.2  SECTIUNEA 4 MECANISMUL CAMPANIEI PUBLICITARE

In perioada 25.09.2023 – 08.12.2023, de luni pana vineri se desfasoara cate 5 concursuri pe zi, exceptand ziua de 29 septembrie, cand se vor desfasura 17 concursuri pe zi(in intervalul orar 07:00-24:00). Numarul participantilor la fiecare editie de concurs poate fi variabil, precizandu-se de fiecare data in direct la Radio ZU numarul de participanti per editie de concurs. Daca numarul anuntat al participantilor este mai mare decat unu, editia de concurs se incheie cand primul concurent in direct raspunde conform cerintelor mecansimului de concurs pentru castigarea premiului.
 
Inscrierile se fac prin SMS se fac la numarul 1815 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele Digi, Orange Telekom si Vodafone) incepand cu data de 25 septembrie 2023, ora 07:00 pana pe data de 08 decembrie 2023 la ora la care este extras ultimul participant la concursurile in direct. O inscriere este valida daca ascultatorul trimite prin SMS la 1815 propozitia “Ascult Radio ZU”.
Inscrierile pentru aceasta campanie sunt unice, in toata perioada de concurs in baza de date cu inscrisii la concurs intra doar primul SMS trimis de la un numar de telefon. SMS-urile ulterioare trimise de la acelasi numar de telefon nu sunt luate in considerare.
 
Organizatorul nu este responsabil pentru inscrierile incomplete sau cu erori.
 
Toti participantii inscrisi intra in baza de date a concursului. Cu ocazia fiecarui concurs, este extrasa aleator una dintre persoanele inscrise in concurs. Persoana extrasa este sunata in direct la Radio ZU pe numarul de telefon cu care s-a inscris in concurs. Daca apelantul sunat nu raspunde in maximum 30 de secunde de la initierea apelului, premiul nu se acorda si se reporteaza pentru urmatorul concurs.Persoana extrasa este declarata castigatoare daca primele cuvinte care se aud in direct la Radio ZU  atunci cand raspunde la telefon sunt “ASCULT RADIO ZU”. Pentru a fi declarat castigator, nu este admis niciun alt cuvant inainte de “ASCULT RADIO ZU”. Suplimentar, pentru a fi declarat castigator raspunsul trebuie furnizat in cel mult 3 secunde din momentul in care apelul telefonic a fost preluat de ascultatorul in cauza.
 
In cazul in care persoana extrasa nu reuseste sa raspunda in conditiile enuntate mai sus,  DJ-iul Radio ZU care face concursul in direct decide daca mai suna conform procedurii descrise mai sus si alti participanti inscrisi in concurs. In cazul in care decide sa nu continue concursul sau in cazul in care niciunul dintre ascultatorii alesi conform regulamentului nu da raspunsul corect, premiul nu se acorda si se reporteaza pentru urmatorul concurs.
 
In cazul in care persoana extrasa/persoanele extrase nu reuseste/nu reusesc sa raspunda in conditiile enuntate mai sus, premiul aferent sesiunii de concurs se reporteaza pentru urmatorul concurs. Valoarea premiului pentru fiecare concurs in parte este de 100 euro. Daca o persoana castiga premiul  rezultat in urma unui report  sau a mai multor reporturi, premiul acordat in urmatorul concurs porneste de la suma de 100 euro.
 
Daca pe data de 8 decembrie 2023 dupa ultimul concurs al zilei exista un report, concursul continua de cate 5 ori pe zi, de luni pana vineri pana la castigarea premiului reportat, dupa mecanismul descris mai sus.
 
Un ascultator poate castiga o singura data in cadrul acestui concurs. Daca se constata ca un ascultator declarat anterior castigator a mai fost declarat castigator ulterior, ramane valabil doar primul premiu castigat. De asemenea, daca numele si prenumele nu corespund cu datele din actul de identitate al persoanei desemnate castigatoare, premiul nu se acorda.
 
Art.3 SECTIUNEA 5 PREMIILE CAMPANIEI PUBLICITARE.

Valoarea bruta a premiilor este de cel putin 100 de euro per concurs, cu aplicarea mecanismului descris la Secțiunea 4. Valoarea totala bruta a premiilor oferite in campania “ASCULT RADIO ZU“ este de 28700 Euro.
 
Art.4 Toate celelalte conditii neschimbate prin prezentul act aditional, raman pe deplin valabile.
 
Prezentul act aditional a fost incheiat astazi, data autentificarii.
 
 
ORGANIZATOR,
GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.R.L.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

           
 

Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate