Live

ZU IS YOU

AFTERMOVIE: FORZA ZU 2023 la Brașov, cea mai frumoasă amintire din acest an

AFTERMOVIE: FORZA ZU 2023 la Brașov, cea mai frumoasă amintire din acest an

A zecea ediție de Forza ZU a avut loc pe 9.09, în inima României, la Brașov. Poți urmări cea mai mare sărbătoare a hiturilor românești, în acest aftermovie!


Forza ZU nu e doar un eveniment, e cel mai frumos sentiment. E starea naturală ZU cu care se încarcă zeci de mii de oameni care cântă în cor cu artiștii lor preferați. E locul unde se manifestă puterea lui „Împreună”.

Pe 9.09 2023, după 4 ani de pauză, Forza ZU s-a întros acolo unde a început, în Piața Sfatului din Brașov.

Toate amintirile pe care le-am strâns la Forza ZU 2023 se unesc într-un aftermovie, cu cele mai tari momente și emoții.

Urmărește aftermovie-ul oficial FORZA ZU 2023, aici!



Zeci de artiști au cântat pe scena Forza ZU 2023: Carla's Dreams, Delia, Andra, Loredana, Spike, The Motans, Grasu XXL, Puya, 3 Sud Est, Mira, Andia, Cabron, Nicole Cherry, Feli, Holograf, Alina Eremia, Mario Fresh, Irina Rimes, Jo, Juno, Connect-R, Raluka, Lidia Buble, Cătălin Crișan, Misha Miller, Theo Rose, ASIA.

Urmărește toate cântările de la FORZA ZU 2023, aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate