Live

ZU IS YOU

Ascult Radio ZU: Pe 29 septembrie, la 15 ani de ZU, poți câștiga sute de euro, în fiecare oră!

 Ascult Radio ZU: Pe 29 septembrie, la 15 ani de ZU, poți câștiga sute de euro, în fiecare oră!

De 15 ani, România este ZU! De ziua noastră, facem cinste cu sute de euro, din oră în oră, la concursul „Ascult Radio ZU”.


În perioada 25.09.2023 – 24.11.2023, poți câștiga sute de euro dacă răspunzi cu „Ascult Radio ZU!”, în primele trei secunde în care ești sunat de DJ-ii ZU. Simplu, nu? Zilnic, se desfășoară 5 concursuri, cu excepția unei zile.  


De aniversare, lăsăm sute de euro să zboare la tine în buzunare, în fiecare oră!De Ziua ZU, pe 29 septembrie, ai mai multe șanse să câștigi, la concursul tău preferat. „Ascult Radio ZU” se va desfășura în fiecare oră, de la 7:00 la 24:00, în toate emisiunile (Morning ZU cu Buzdu și Morar, Adi Mihăilă-The Hitman, Cristian Păun, Popescu și Cuza, Raluca Benavides, Adrian Lup).

17 concursuri la 15 ani de Radio ZU. Mult ZUcces!

Vezi AICI regulamentul.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate