Live

ZU IS YOU

Raluca Benavides a dat premiul record de 1200 de euro la „Ascult Radio ZU”

 Raluca Benavides a dat premiul record de 1200 de euro la „Ascult Radio ZU”
Raluca Benavides a reușit să dea cei 1200 de euro adunați în aceste zile de concurs! Gabriel e ZUper ascultătorul care a  transformat 3 cuvinte, „Ascult Radio ZU”, în sute de euro.

E cea mai mare sumă din această ediție! Pe 10 mai, Raluca Benavides a bucurat-o pe Nicoleta, ascultătoarea noastră, cu 800 de euro. Iar azi îl bucură pe Gabriel cu 1200 de euro.

În direct la ZU a intrat și soția câștigătorului, care a spus: „Eu am văzut numărul și i-am zis să răspundă cu ASCULT RADIO ZU, dacă nu... nu știu ce-i fac.”. Concluzia: Ascultați Radio ZU și ascultați de soțiile voastre!

 Fiecare răspuns de „Da” și „Alo”, primit de la alți ascultători, i-au adus lui Gabriel și soției lui, Daniela, cel mai mare premiu din această ediție de concurs: suma de 1200 de euro.

Și săptămâna viitoare e una câștigătoare! Pentru cei care răspund cu „Ascult Radio ZU”, bineînțeles.

Vezi aici momentul!



Înscrie-te în concurs, cu un singur SMS la 1815 (număr cu tarif normal, disponibil în rețelele Digi, Orange, Telekom si Vodafone) cu textul „ASCULT RADIO ZU”. Este de ajuns o singură înscriere pentru toată perioada de concurs. ZUcces!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate