Live

NOUTĂȚI

Filme și seriale noi pe Netflix în luna mai 2024

Filme și seriale noi pe Netflix în luna mai 2024

Dacă ești abonat pe Netflix și ești curios să afli ce noutăți aduce luna mai în materie de filme și seriale, atunci ești în locul potrivit. 
 

Iată care sunt titlurile principale ale lunii mai pe platforma de streaming:

A Man In Full (2 mai)



Un film este bazat pe bestsellerul New York Times al regretatului Tom Wolfe. Acțiunea îl are în centru pe Charlie Crocker, un magnat al afarerilor imobiliare din Atlanta, aflat în pragul falimentului. Căzut în dizgrație, Charlie își apără imperiul din calea rivalilor săi, croindu-și drumul înapoi spre vârf.
 
Unfrosted (3 mai)
 


Actorul Jerry Seinfeld, protagonistul celebrului serial TV „Seinfeld”, își face debutul regizoral cu „Unfrodsted”, o comedie fuictivă despre crearea prăjiturilor Pop-Tarts. Acțiunea se petrece în anii '60, în Michigan, unde Kellogg’s și Post, două branduri  rivale se întrec pentru a crea un produs de patiserie care va ajunge popular în Statele Unite. 
 
Din distribuție fac parte o mulțime de nume mari  ale cinamtografiei: Jerry Seinfeld, Melissa McCarthy, Jim Gaffigan, Amy Schumer, Hugh Grant, Max Greenfield, Christian Slater, Bill Burr, Daniel Levy, James Marsden, Jack McBrayer, Thomas Lennon, Bobby Moynihan, Adrian Martinez, Sarah Cooper, Fred Armisen
 
Mother of the Bride (9 mai)
 


Emma se întoarce din străinătate și dă tuturor o veste bombă: se căsătorește. În Thailanda. Într-o lună! Lucrurile o iau razna când Lana, mama Emmei, află că bărbatul care i-a prins inima Emmei este fiul bărbatului care i-a frânt ei inima cu ani în urmă.
 
Distribuție: Brooke Shields, Miranda Cosgrove, Benjamin Bratt, Rachael Harris, Sean Teale, Chad Michael Murray, Tasneem Roc, Dalip Sondhi 

Bridgerton - sezonul 3, partea 1 (16 mai)



Penelope Featherington (Nicola Coughlan) îl dă uitării pe Colin Bridgerton (Luke Newton) și decide că e timpul să înceapă o viață nouă, căutându-și un soț care să-i ofere șansa de a fi ca Lady Whistledown, departe de mama și surorile ei, însă planul ei eșuează lamentabil. Întors cu un aer nou din călătoriile sale, Colin constată că Penelope, singura care îl apreciase până atunci, îl tratează cu răceală. Colin o ajută pe Penelope să își găsească încrederea în sine, în speranța că astfel îi va recâștiga prietenia. Dar odată ce lucrurile încep să meargă bine, Colin are dubii cu privire la sentimentele lui reale pentru Penelope. În plus, destrămarea relației cu Eloise, complică lucrurile pentru Penelope.

Thelma, The Unicorn (17 mai)
 


Un film animat dedicat celor mici. Thelma este un ponei mic care visează să devină o vedetă a scenei muzicale. Printr-un efect al destinului, Thelma este transformată într-un unicorn și ajunge celebră la nivel mondial, dar această viațî marcată de faimă are un preț.
 
Atlas (24 mai)
 


Atlas Shepherd (Jennifer Lopez), un analist de date genial, dar cu o profundă neîncredere în inteligența artificială, se alătură unei misiuni de a captura un robot renegat cu  un trecut misterios. Dar când planurile dau greș, singura ei speranță de a salva viitorul umanității din calea inteligenței artificale este să aibă încredere în el.
 
Distribuție: Jennifer Lopez, Simu Liu, Sterling K. Brown
 
Eric (30 mai)
 
O serie de 6 episoade, a cărei acțiune se petrece în America anilor '80. Vincent (Benedict Cumberbatch) este unul dintre cei mai importanți păpuși din New York și creatorul unui show de televiziune pentru copii, Good Day Sunshine. Dar viața lui ia o întorsătură dramatică când fiul său de nouă ani dispare în drum spre școală. Vincent își găsește alinare prin prietenia lui cu Eric, monstrul care trăiește sub patul lui Edgar, pe care îl va aduce în fața telespectatorilor, în speranța că fiul său se va întoarce acasă. 
 
Distribuție: Benedict Cumberbatch, Gaby Hoffmann, McKinley Belcher III, Dan Fogler, Clarke Peters, Ivan Howe, Phoebe Nicholls, David Denman, Bamar Kane, Adepero Oduye, Alexis Molnar, Roberta Colindrez

 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate