Live

NOUTĂȚI

Cele mai căutate 10 piese pe Shazam România în acest moment

Cele mai căutate 10 piese pe Shazam România în acest moment

 

Am aruncat un ochi pe Shazam și am aflat ce melodii caută românii în acest moment. Lista conține și piese care se află în playlist-ul Radio ZU.

 

1. Disturbed - The Sound Of Silence (CYRIL Remix) 


În prezent, CYRIL  este este lider pe Shazam în România. După succesul pe care l-a avut cu „Stumblin' In”, DJ-ul englez dă lovitura cu un alt remix.  „The Sound Of Silence” este un cover după celebra melodie „The Sound Of Silence” interpretată de trupa heavy metal Disturbed.  Melodia originală a fost lansată de Simon & Garfunkel în anul 1966 și a fost un adevărat succes, un cântec care a rămas viu și azi. 




2. Benson Boone - „Beautiful Things”

„Beautiful Things” e o baladă pop-rock despre teama de a nu pierde cele mai frumoase lucruri din viață, în contextul în care totul e imprevizibil.



3. CYRIL - „Stumblin' In”

CYRIL obține performanța de a avea două piese în primele 3 locuri din Top Shazam 200 în România. „Stumbli' In” este un remix după un hit al anilor '70, semnat de Chris Norman și Suzi Quatro. Remixul lui CYRIL este o versiune modernă a piesei originale.



4. FloyyMenor, Cris MJ - „Gata Only”

Noii artiști din Chile, FloyyMenor și Cris MJ, au făcut furori cu piesa „Gata Only”. Melodia lor se află în Torpedoul lui Morar și mai mult, ocupă primul loc în Global Top 200 Shazam.



5. Artemas - „I Like The Way You Kiss Me”

Piesa lui Artemas este una dintre piesele virale pe TikTok. „I Like the Way You Kiss Me” e compusă chiar de tânărul artist britanic, Artemas. Acesta își produce muzica singur, fiind inspirat de Kurt Cobain, de la vârsta de 16 ani. 



6. Annalisa - „Sinceramente”

„Sinceramente” este melodia cântăreței itaiene Annalisa (sau Nali). Piesa a fost lansată pe 7 februarie 2024 și a participat  la Festivalul de la San Remo de anul acesta, clasându-se pe locul al treilea. 

 

7. Zerb feat. Sofiya_Nzau - „Mwaki”

„Mwaki” este o colaborare inedită între producătorul de muzică brazilian Zerb și artista kenyană Sofiya Nzau. Piesa este o fuziune de ritmuri dance realizate cu talent de Zerb și muzică tribală, transmisă prin vocea Sofiei Nzau.



8David Guetta & OneRepublic - „I Don't Wanna Wait”
 

 Melodia semnată de David Guetta și OneRepublic este o versiune cover după hit-ul „Dragostea din Tei” al trupei O-Zone. Piesa originală nu mai are nevoie de prezentare, o știe lumea întreagă. „I Don't Wanna Wait” vorbește despre nerăbdarea de a dat start distracției și petrecerilor. Cu acest mesaj, poate deveni imnul acestei veri, nu-i așa?



9. Lithe - „Fall Back”



10. Andia - „De la Dela”

„De la Dela” etse cdle mai nou single semnat Andia și face parte din playlist-ul Radio ZU. Totodată, melodia Andiei este singura piesă românească în Top 10 Shazam. „Nu cred că am primit vreodată atât de multe mesaje în legătura cu o piesă așa cum am primit pentru De la dela – și toate înainte de lansarea oficială. Mă bucur că în sfarșiiiit pot împărtăși această piesă cu voi, în forma ei finală. Este disponibila pe canalul meu de YouTube si pe toate platformele digitale. Go show some loveeee.” E mesajul Andiei, postat pe pagina ei de Facebook.

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate