Live

NOUTĂȚI

Un nou film din seria „Stăpânul Inelelor" va fi lansat în 2026

Un nou film din seria „Stăpânul Inelelor" va fi lansat în 2026

 

Fanii „Lord Of the Rings” („Stăpânul inelelor”) au motive de bucurie: un nou film din această serie va fi lansat în 2026.


 
Proiectul se numește provizoriu „The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum” și va fi regizat de Andy Serkis, cunoscut pentru interpretarea rolului Gollum din celebra trilogie cinematografică. Filmul va fi produs de Sir Peter Jackson (cunoscut pentru regizarea celor 3 filme, „Frăția Inelului”, „Cele Două Turnuri” și „Întoarcerea Regelui”), Fran Walsh și Philippa Boyen. 
 
„A sosit din nou timpul să ne aventurăm în necunoscut alături de dragii mei prieteni, extraordinarii și incomparabilii gardieni ai Middle Earth, Peter, Fran și Philippa” a declarat bucuros Serkis.
 
Filmul se va concentra pe o reinterpetare a personajului legendar Gollum.  Momentan, proiectul se află în faza dezvoltării scenariului de către Walsh și Boyen, împreună cu Phoebe Gittins și Arty Papageorgiou și va „explora povești care nu au fost încă spuse”. 
 
Un alt proiect va fi lansat pe 13 decembrie de Warner Bros. și se va numi Stăpânul Inelelor: Războiul Rohirrim”, iar acțiunea este plasată cu 200 de ani înainte de evenimentele din „Hobbitul”, o serie produsă de aceeași echipă a filmului „Lord OF The Rings”.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate