Live

NOUTĂȚI

Alessiah lansează primul videoclip muzical din România 100% generat AI

Alessiah lansează primul videoclip muzical din România 100% generat AI

Cunoscută deja pentru muzica sa dar și pentru energia și bucuria pe care o transmite atunci când cântă, Alessiah rupe toate barierele imaginației și lansează, în premieră pentru România, un videoclip 100% generat de inteligența artificială. 



Piesa „Lumea mea” este cel mai bun motiv pentru ca orice ar fi în imaginația artistei să ajungă într-o lume ireală, generată, o lume aproape perfectă. Pentru că în lumea ei, Alessiah este personajul principal, videoclipul devine o explorare a posibilităților, o metaforă a imaginației unde totul este posibil. 

Despre „Lumea mea” Alessiah spune:

“Lumea mea” este o piesă pentru visători. De mică am fost o visătoare pentru că-mi fugea mintea peste tot și nu puteam mereu să explic la ce mă gândesc. Visam cu ochii deschiși. De aici și inspirația pentru mesajul piesei, este vorba de faptul că în mintea mea există multe straturi nedescoperite, unde eu sunt personajul principal. Cu ajutorul muzicii, reușesc să-mi găsesc un confort care îmi aduce multă pace interioară. Această senzație liniștitoare am vrut să fie transmisă în piesă. 

Cât despre clip, am ales să experimentez cu inteligența artificială pentru că mi-am dorit un vizual utopic, care să aducă în evidență faptul că lumea mea este atipică, specială, la fel ca una de poveste. “Lumea mea” este o piesă pe care fiecare persoană poate manifesta iubire de sine”.

Dacă până acum Alessiah ne-a obișnuit cu videoclipuri filmate în locații exotice, din Japonia și Zanzibar până în Nigeria, Spania, Italia sau chiar Dubai, artista explorează și puterea inteligenței artificiale, oferind nu doar muzică ci o experiență multisenzorială fanilor săi. 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate