Live

NOUTĂȚI

ATB, celebrul DJ german, va susține un concert de zile mari la Oradea

ATB, celebrul DJ german, va susține un concert de zile mari la Oradea

Ce faci în weekend? Dacă vrei să pleci din București, o destinație bună este Oradea. Sâmbătă, 21 septembrie, celebrul DJ german ATB vine în capitala Art Nouveau a României.
 

Pe Arena Antonio Alexe, DJ-ul și producător muzical german ATB, pe numele său real André Tanneberger, va susține ultimul lui turneu, așa că e o ocazie unică să te bucuri de muzica lui live, într-un show ca un festival! Autorul unor hituri ca „Ecstasy” și „Marrakech” va urca pe scena evenimentului Hive Fest. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HIVE (@hiveevents.ro)


Din1999 și până în prezent, ATB a lansat 10 albume, ce au conținut numeroase hituri, difuzate în cluburi din Europa și Statele Unite ale Americii și incluse în topuri internaționale. 

În 2025, DJ-ul va lansa ultimul său album, susținând totuși că va continua să facă muzică. 

„Din acest motiv, am decis să-mi lansez ultimul album în 2025. Fac asta pentru voi, fanii mei loiali, care mi-ați fost alături în această călătorie muzicală de 30 de ani și care ați înțeles și iubit conceptul albumelor mele. Și nu vă faceți griji, nu este sfârșitul carierei mele muzicale. Voi continua să mixez și să creez muzică nouă și după acest album.”, a transmis DJ-ul, potrivit ebihoreanul.ro.

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate