Live

ZU IS YOU

VIDEO | Mihai Morar și Daniel Buzdugan aduc „Orașul Faptelor Bune” la Observator

 VIDEO | Mihai Morar și Daniel Buzdugan aduc „Orașul Faptelor Bune” la Observator
Ediția de iarnă a Orașului Faptelor Bune 2021 se întâmplă la Oradea, în Piața Unirii. Din 16 decembrie construim orașul care trăiește prin dăruiește. Dj-ii Radio ZU se mută într-o casă de sticlă să unească o țară de inimi!

Înainte să își facă bagajele pentru plecare, Mihai Morar și Daniel Buzdugan au făcut o oprire la colegii de la Observator, unde au povestit despre Orașul Faptelor Bune, cea mai frumoasă campanie de radio.

„Cred că Orașul Faptelor Bune e suma tuturor emoțiilor mele, de la petrecerile pe care le facem noaptea și le transmitem pe radio, până la lacrimile pe care le picurăm pe mixer, după fiecare caz. Și sunt impresionat de câte povești s-au strâns pe platforma de pe radiozu.ro la categoria «Orașul Faptelor Bune». În prima oră s-au strâns peste 100 de povești.”, ne transmite Mihai Morar

„Dacă anul trecut am mers la etajul 19, acum mergem în mijlocul oamenilor și astfel că avem emoții. La Oradea am făcut istorie, pentru că acolo am strâns cei mai mulți oameni care au făcut România mai bună. E un exemplu de solidaritate pe care Oradea l-a dat întregii țări.”, adaugă Daniel Buzdugan.

Interviul cu Mihai Morar și Daniel Buzdugan îl găsești aici: observatornews.ro 

De abia așteptăm să ajungem la Oradea și să unim oamenii care au NEVOIE cu cei care au DE UNDE! Dacă vrei să îndeplinești o MOFTĂ sau să înscrii o POFTĂ, o poți face aici. România, mai crezi într-o minune? Hai să facem împreună Orașul Faptelor Bune!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate