Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune 2021: Înscrie o POFTĂ sau îndeplinește o MOFTĂ!

Orașul Faptelor Bune 2021: Înscrie o POFTĂ sau îndeplinește o MOFTĂ!

În perioada 16 – 22 decembrie 2021, Orașul Faptelor Bune revine la Oradea, în cadrul Târgului de Crăciun din Piața Unirii.


7 zile, 24 de ore din 24 de ore, 9 Dj-i, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Cuza, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu, Adi Mihăilă „The Hitman” și Vlad Drăgulin, se mută în Orașul Faptelor Bune. Cei 9 DJ-i încurajează toți românii să participe la maratonul faptelor bune, iar cei care vor să se implice o pot face pe radiozu.ro/orasulfaptelorbune. Aici vei putea urmări 24/24 transmisia video LIVE!  

Ai o dorință aparte sau nevoie de ajutor? Atunci intră pe platforma Orașul Faptelor Bune, apasă butonul „ÎNSCRIE O POFTĂ” și completează formularul. Spune-ne despre ce este vorba și pofta ta poate deveni realitate. 

Vrei să ajuți și să transformi moftele în realitate? Dacă da, apasă butonul „ÎNDEPLINEȘTE O MOFTĂ” și alege de acolo dorința pe care vrei să o îndeplinești.


 
Noi ne-am echipat deja cu haine călduroase din shop-ul ZU și de abia așteptăm să ne auzim On Air și să ne vedem LIVE pe visual radio, Facebook, Instagram și ZU TV.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate