Live

ZU IS YOU

DJ-ii se pregătesc să intre în Casa Radio ZU, din Piața Unirii, Oradea

DJ-ii se pregătesc să intre în Casa Radio ZU, din Piața Unirii, Oradea

DJ-ii Radio ZU aduc alături oamenii care au nevoie de oamenii care au de unde. 


Oficial, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Vlad Drăgulin, Răzvan Popescu, Cuza, Raluca Benavides, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” au ajuns la Oradea și se pregătesc să intre în căsuța care îi va găzdui 7 zile din 7, 24 de ore din 24 de ore. Cei 9 DJ-i sunt live în maratonul faptelor bune pe toate platformele Radio ZU din casa de sticlă care este montată în Piața Unirii din Oradea, în cadrul Târgului de Crăciun.
 
Căsuța e comodă, călduroasă, și îi așteaptă pe cei 9 nebuni puși pe fapte bune. De cum intră în Casa Radio ZU, DJ-ii își pot lăsa bagajele în camerele unde vor locui: băieții într-o cameră, iar fetele în alta. Acolo îi așteaptă vestimentația de cetățean al celui mai frumos „oraș” de pe Pâmânt. Dacă vrei să fii și tu cetățean al faptelor bune, ia-ți și tu outfit-ul de aici: https://bit.ly/ZU_Shop_OFB2021
 
Apoi, DJ-ii au suficient spațiu de relaxare în ZUfragerie, unde își pot face o cafea, adică un combustibil pentru maratonul de fapte bune. Și de aici, urmează locul de unde se face magie: spațiul de emisie, unde microfoanele sunt gata să dea numai vești bune, prin vocea DJ-ilor ZU. 
 
Ca în fiecare an, întreaga campanie va putea fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU și va putea fi urmărită video 24/24 pe site-ul www.radiozu.ro/live. Momentele cele mai importante vor fi transmise live pe contul de Facebook Radio ZU, dar și pe ZU TV. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate