Live

ZU IS YOU

VIDEO | Keo și Adela Popescu au cântat „Azi vii, mâine pleci” LIVE la Morning ZU

VIDEO | Keo și Adela Popescu au cântat „Azi vii, mâine pleci” LIVE la Morning ZU

Bucuria vine din cântările LIVE la ZU! Keo și Adela Popescu ne-au făcut o surpriză muzicală și au cântat LIVE la Morning ZU hitul „Azi vii, mâine pleci”.


După atâția ani de pauză, Adela Popescu și Keo revin cu o piesă nouă: „Fără Tine”. Am fost atât de entuziasmați când am auzit de noua colaborare, așa că i-am invitat pe cei doi artiști la Morning ZU, să ne bucurăm de varianta LIVE și în avanpremieră a piesei.

După ce am ascultat această „romanță modernă”, așa cum o numește Keo, ne-am întors în timp la prima piesă a artistului: „Azi vii, mâine pleci”, lansată în 2005. O piesă care a ajuns rapid la inimile oamenilor, dar și în MTV Top 20, unde a ocupat primul loc.

Keo și Adela Popescu ne-au făcut o surpriză muzicală și au cântat  LIVE piesa „Azi vii, mâine pleci”. Dacă îți era dor de acest hit, îl poți asculta aici pe repeat.

Listen & Share!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate