Live

ZU IS YOU

„Eu la puterea Tu”, cu Elwira și Mihai Petre: Ingredientele esențiale pentru un cuplu fericit

„Eu la puterea Tu”, cu Elwira și Mihai Petre: Ingredientele esențiale pentru un cuplu fericit

„Eu la puterea Tu”, cu Elwira și Mihai Petre, aduce în fața publicului modele de cupluri de succes care își vor pune pe tapet povestea, confirmând că energia dintr-un cuplu este cea mai importantă pentru o viață bună, frumoasă, dar și pentru performanță.


Primul episod din acest podcast vine cu o discuție interesantă despre balansul viață profesională - timp liber, despre provocările din cuplu atunci când amândoi sunt celebri și despre ingredientele esențiale pentru un cuplu fericit:

Irina și Răzvan Fodor sunt primii invitați la podcastul „Eu la puterea Tu”. Aceștia ne-au spus câteva dintre ingredientele unui cuplu fericit:
  1. Umorul;
  2. Vacanțele petrecute oriunde, dar să fie împreună;
  3. Pasiunile comune sau tangențiale;
  4. Comunicarea eficientă pe toate planurile;
  5. Încrederea că te poți baza pe el / ea în orice situație, încrederea că te poți baza pe sfaturile celui de lângă tine.
Ascultă aici primul episod din podcastul „Eu la puterea Tu” cu Elwira și Mihai Petre!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate