Live

ZU IS YOU

Eu la PutereaTu | Spike: „I-am făcut cadou o piesă tatălui meu, înainte să îl pierd”

Eu la PutereaTu | Spike: „I-am făcut cadou o piesă tatălui meu, înainte să îl pierd”

Relațiile cu prietenii noștri, cu familia, cu echipa de la job sunt cele care ne dau forța de a face lucrurile mai bune. Unde-s mulți și relațiile sunt sănătoase, puterea crește!


La podcastul ZUnivers „Eu la puterea Tu” cu Mihai și Elvira Petre, Spike și managerul său Marian Dorobanțu au vorbit despre cum funcționează o relație de succes la nivel de business.

Mai mult de atât, Spike a povestit și despre relația cu tatăl lui și a împărtășit cu noi un moment emoționant.

„Am scris o piesă despre mama și despre tata, pe care i-am făcut-o cadou tatălui meu, înainte să-l pierd. Ultima lui întrebare înainte să moară a fost: «Când se lansează piesa asta?»” , a spus Spike.

Spike a povestit cu multă emoție despre piesa pentru tatăl lui, pe care nu crede că o va termina niciodată.

„După aceea, am mai scris o piesă. Prima strofă e despre ce mi-ar fi spus tata pentru ultima dată, iar următoarea este despre ceea ce nu am apucat să-i spun eu lui. Și scriu în continuare la strofa aia în fiecare săptămână, până când nu mai am ce să-i spun. Și atunci lansez piesa. Sincer, nu cred că o să se termine vreodată.”, a dezvăluit artistul.

Artistul a împărtășit cu noi ultima strofă din această piesă:

„Copacii tăi refuză toamna, nici frunzele nu vor să cadă.
Le-am explicat că nu te-ntorci, dar încă nu vor să mă creadă”


Ascultă aici noul episod din podcastul „Eu la puterea Tu”!

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate