Live

ZU IS YOU

Keo și Adela Popescu au cântat piesa „Fără Tine” LIVE și în AVANPREMIERĂ la ZU

Keo și Adela Popescu au cântat piesa „Fără Tine” LIVE și în AVANPREMIERĂ la ZU

Adela Popescu și Keo au venit azi în studioul Radio ZU cu prima lor piesă după atâția ani de pauză. Piesa „Fără Tine” s-a auzit LIVE și în AVANPREMIERĂ la Morning ZU.  


Keo spune că pauza lui a fost de la lansări, nu de la muzică.

„Am avut o pauză pe care mi-am dorit-o, dar nu a fost o pauză de la muzică, am avut o pauză de la lansări. Eu în continuare am produs piese pentru numeroși artiști, am avut și concerte.”, a spus Keo la Morning ZU.

Artistul ne-a mai spus că pentru piesa „Fără Tine” își dorea neapărat o colaborare cu Adela Popescu, care a fost entuziasmată să revină în muzică cu această romanță modernă.

„Mi-am dorit să compun o romanță modernă. Vibe-ul romanțelor vechi reeditat într-un feeling nou e o combinație foarte interesantă.”, a spus Keo despre piesa „Fără Tine”

Piesa se lansează pe YouTube mâine, 17 noiembrie. Și o poți asculta în variantă LIVE la Radio ZU, aici. 

Listen & Share!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate