Live

ZU IS YOU

RADIOAEVNTURA 2022 | Am adus #MuzicaAia în locul unde a copilărit Buzdugan

RADIOAEVNTURA 2022 | Am adus #MuzicaAia în locul unde a copilărit Buzdugan

Hai cu noi la FeStănița! Cel mai tare festival din Stănița - Neamț, cu #MuzicaAia. 


DJ Popoviciu e mereu pregătit! Am adus #MuzicaAia la nuntă, am adus-o în parc, apoi în cartier, iar acum - la sat. Mai exact, în Stănița, locul unde a copilărit Daniel Buzdugan.

După momentele în care Daniel Buzdugan s-a reîntâlnit cu locul copilăriei sale, cu mătușa și unchiul lui, ne-am gândit că această revedere merită sărbătorită cu #MuzicaAia.

E simplu să fii fericit. E fericire să fii simplu în ceea ce ești. Acesta a fost gândul nostru când am dansat și ne-am distrat cu oamenii din Stănița, în a patra zi din aventura noastră.

 RadioAventura e despre a dărui și a primi. Mulțumim pentru că ne primiți și pentru tot ceea ce ne dăruiți, de la cafea și până la emoții!

@radiozuoficial �� Am adus #MuzicaAia la nuntă, în parc, în cartier, iar azi ne-am bucurat de ea în satul Stănița, locul unde a copilărit Daniel Buzdugan #foryou.#viral #foryourpage #party MultZUmim, oameni faini! �� Iași, venim. Be ready! #RadioAventura2022 #MorningZU #AutorulotaZU #radioaventura2022 ♬ sunet original - Radio ZU
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate