Live

ZU IS YOU

VIDEO | Denis de la The Motans: În backstage la Forza ZU 2023 avem nevoie de...

VIDEO | Denis de la The Motans: În backstage la Forza ZU 2023 avem nevoie de...

Denis de la The Motans a bifat antrenamentul oficial #ForzaZU2023, la Matinalul de Vară, cu Popescu și Cuza.


Înainte de a urca pe scena Forza ZU 2023, artiștii fac o oprire la Matinalul de Vară, unde au parte de un antrenament by Popescu și Cuza. Azi, a sosit timpul pentru Denis de la The Motans să răspundă la întrebările pregătite de matinali.

Întrebarea clasică din acest antrenament este: „Ce îți dorești în backstage la Forza ZU 2023?” Răspunsul lui Denis îl găsești în videoclipul de mai jos.

Mai mult de atât, Denis ne-a spus și care e piesa la care nu ar renunța niciodată și a dat play jocului „Cântă Cuvântul”. Dacă ai ratat momentul din matinal, îl poți urmări aici.



The Motans te așteaptă la Forza ZU 2023, pe 9 septembrie la Brașov. La ora 15:00 începem cu un warm-up, cu Muzica Aia feat. DJ Popoviciu & DJ Razz, iar la ora 16:00 dăm startul celui mai mare festival al hiturilor românești. Vezi AICI lista completă a artiștilor care vin la Forza ZU 2023. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate