Live

POPESCU ȘI CUZA

#MatinalulDeVară: Cântă Cuvântul cu Denis de la The Motans

E timpul pentru Denis de la The Motans să concureze cu DJ-ul nostru, Cuza, la jocul „Cântă Cuvântul”.


Știți piesa băieților de la The Motans cu „Întoarce-mă în august din nou”? Nu putem să îl întoarcem pe Denis de la The Motans în august, dar putem să-i facem ultima zi din această lună să fie de neuitat.

Artistul s-a jucat „Cântă Cuvântul”, în această dimineață, la Matinalul de Vară cu Popescu și Cuza. Nu îți spunem cine a câștigat, pentru asta e necesar să urmărești momentul aici. 

Dar îți spunem că The Motans te așteaptă la Forza ZU 2023, pe 9 septembrie la Brașov. La ora 15:00 începem cu un warm-up, cu Muzica Aia feat. DJ Popoviciu & DJ Razz, iar la ora 16:00 dăm startul celui mai mare festival al hiturilor românești. Vezi AICI lista completă a artiștilor care vin la Forza ZU 2023. 

Cine a cântat cele mai multe cuvinte: Denis sau Cuza? Play! 

Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate