Live

ZU IS YOU

VIDEO | Irina Rimes vine la Forza ZU 2023. Uite ce întrebări i-au pregătit Popescu și Cuza

 VIDEO | Irina Rimes vine la Forza ZU 2023. Uite ce întrebări i-au pregătit Popescu și Cuza

Pe 9 septembrie, Irina Rimes vine la Forza ZU, în Piața Sfatului din Brașov, cu acele hituri pe care le auzi pe ZU și le simți vers cu vers, ca și cum ar fi din alt univers.


Irina Rimes ne-a vizitat, azi, la Matinalul de Vară și ne-a spus cu multă bucurie că de abia așteaptă să cântăm împreună la Forza ZU 2023!

Artista nu a plecat din studio, până nu a trecut prin antrenamentul oficial Forza ZU 2023. Popescu și Cuza au pregătit-o pe Irina Rimes pentru cel mai mare festival al hiturilor românești, cu o serie de întrebări:

Ce lucruri își dorește Irina Rimes să aibă în backstage la Forza ZU?



Dacă ar trebui să renunțe la toate piesele din repertoriul ei, cu excepția uneia, pe care ar păstra-o?




Dacă ar putea să colaboreze cu orice artist internațional, care ar fi acela?



Câte piese compuse de Irina Rimes stau acum în așteptare?




Ne-a fost dor, iar acum suntem gata de zbor. Pune-ți centura, ne așteaptă cea mai faină călătorie! Pe 9 septembrie, decolăm către a zecea ediție de Forza ZU, în Piața Sfatului din Brașov.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate