Live

ZU IS YOU

Video: De la Sibiu la Brașov. A 10-a zi în RADIOAVENTURA

Video: De la Sibiu la Brașov. A 10-a zi în RADIOAVENTURA
Ziua cu numărul 10 i-a găsit pe matinalii de la ZU fix în mijlocul Sibiului, în Piața Mare, loc care s-a dovedit a fi prea mic pentru toți cei care au declarat că au „grupa de sânge ZU”.

Această experiență trăită în inima Ardealului „s-a așezat” perfect în bagajul strâns în cei peste 2000 de kilometri pe care i-au parcurs deja, prin locuri și printre oameni care au demonstrat bucuria întâlnirii cu „radioul născut din întâlnirea oamenilor cu alți oameni. Din întâlnirile reale”.

După startul de la 07:00, puțin după ora 10:00, Buzdu, Morar, Emma și Tea și-au luat „La Revedere” de la Sibiu pentru a pleca către următoarea destinație: Brașov.
 
„Mulțumim, Sibiu! Ne-ați dat o super stare și o super energie ca să continuăm încă 5 zile de RADIOAVENTURA. Nici nu știm ce e mai mare în Sibiu: Piața sau dragostea vostră față de ZU. Piața asta este prea mică pentru Forza ZU”, a declarat Mihai Morar la finalul matinalului transmis în Piața Mare din Sibiu.

 


Acest roadtrip este susținut de RT Tax - consiliere în rambursarea taxelor din străinătate.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate