Live

ZU IS YOU

Ziua 10: RADIOAVENTURA și zâne

Ziua 10: RADIOAVENTURA și zâne
Sunt 10 zile de când Morar, Buzdu, Emma și Tea străbat străzile României. Din județ în județ, din zona istorică în zonă istorică, autorulota ZU îi poartă pe cei 4 DJ-i către zone perfecte pentru a demonstra încă o dată „cât de faină este România”.

Dimineața celei de a zecea zi din RADIOAVENTURA i-a găsit pe nebunii frumoși de la ZU în Sibiu. La 07:00, cei 4 DJ-i au dat startul unei noi ediții de #MorningZU. 
 


„Mulțumim, Sibiu! Ne-ați dat o super stare și o super energie ca să continuăm încă 5 zile de RADIOAVENTURA. Nici nu știm ce e mai mare în Sibiu: Piața sau dragostea vostră față de ZU. Piața asta este prea mică pentru Forza ZU", a declarat Mihai Morar la finalul matinalului transmis în Piața Mare din Sibiu.
 


După un matinal de excepție care a făcut din Piața Mare un loc prea mic pentru cei cu grupa de sânge ZU, cea mai tare echipă radio s-a așezat la drum și a plecat înspre Brașov, orașul următorului matinal, cel de miercuri dimineață, în a 11-a zi de caravană.

Dar Emma vrea la zâne! La Valea Zânelor, la Castelul de Lut.
 


Acest roadtrip este susținut de RT Tax - consiliere în rambursarea taxelor din străinătate.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate