Live

ZU IS YOU

Morning ZU, live din Brașov

Morning ZU, live din Brașov
Din Piața Sfatului, Brașov, Radio ZU spune „Bună dimineața” și dă imnul României tare în difuzoare 

Suntem în a 11-a zi de RADIOAVENTURA. Morar, Buzdugan, Emma și Tea au parcat autorulota ZU în inima Brașovului, acolo unde se aude gongul care anunță ora exacta. E 07:00 și sunt pregătiți să dea start unei noi ediții de #MorningZU. Au mai rămas două zile până când se termină cea mai ZUper aventură a verii. Până atunci, însă, sunt hotărâți să colecteze cele mai frumoase amintiri și cele mai sincere emoții.

„Nu ne-a avertizat nimeni când am plecat în Turul României cu #AutorulotaZU că această campanie de radio va avea un puternic impact emoțional. Noi doar am vrut să facem radio din mers, radio de oriunde, radio de peste tot. Dar nu știam că vouă, la fel ca nouă, vă curge radio prin sânge. Că aveți, la fel ca noi, grupa de sânge ZU. Mulțumim România pentru reîntâlnire!”, a scris Mihai Morar pe contul său de Instagram. 

Morning ZU, live din Brașov

 


Acest roadtrip este susținut de RT Tax - consiliere în rambursarea taxelor din străinătate.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate