Live

ZU IS YOU

Radio ZU și SAGA prezintă BACK TO DANCE. Hai la party!

Radio ZU și SAGA prezintă BACK TO DANCE. Hai la party!
Morar și Buzdugan încheie Radioaventura cu Autorulota ZU pe plajă. Alături de SAGA, te invităm la o petrecere ca o zi de festival - BACK TO DANCE!

Aducem atmosfera de festival pe plajă cu un ZUper party. Vor cânta și vor mixa pentru tine: DJ Bogdan Popoviciu (Muzica Aia), Andrew Dum, Emaa, Minelli, Spike și The Motans. Invitatul special este TOPIC. Producătorul și DJ-ul internațional a „rupt” topurile din toată lumea cu hitul „Breaking Me” și remake-ul „Your Love (9PM)”.


Topic, A7S - Breaking Me



ATB, Topic, A7S - Your Love (9PM)


MC-ii show-ului vor fi Mihai Morar, Daniel Buzdugan și Emma de la ZU. Ai noștri te așteaptă la Back to Dance ca să petrecem împreună și să ne bucurăm de muzică. Ne vedem vineri, 30 iulie, de la ora 18:00, la FORM Beach în Mamaia.

Intrarea este liberă. Vezi mai multe informații pe event-ul de Facebook: BACK TO DANCE presented by SAGA x Radio ZU.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate