Live

ZU IS YOU

Video: A 12-a zi în RADIOAVENTURA. Galați, ești senzație!

Video: A 12-a zi în RADIOAVENTURA. Galați, ești senzație!
Galațiul a găzduit cea de-a 12-a zi din RADIOAVENTURA, practic gașca nebună de oameni ZUper faini a poposit acasă la Emma. Așa cum era de așteptat s-a lăsat cu emoție, cu lacrimi, cu amintiri, cu povești, dar și cu oameni mulți care s-au strâns în jurul studioului mobil „montat” la „Spicu”.
 
„Galați a fost cu emoție, cu Emma de la ZU care a plâns după toate amintirile din orașul natal, după duminicile când erau la masă cu toată familia ( 5 frățiori ). Plângem și noi acum în autorulotă, după Iași, Baia Mare, Tulcea. Dar punem noi o muzică veselă și ne revenim până la Constanța!”, a povestit Daniel Buzdugan.

„Când vine Autorulota ZU în oraș… Când radioul nu e “ON AIR”, ci “ON EARTH”. Degeaba emiți în aer, dacă nu rămâi cu picioarele pe pământ. Suntem fericiti pentru cum ne primiți! După 12 zile prin România, simt că #RADIOAVENTURA e cea mai tare campanie pe care am făcut-o, după #FORZAZU și #OrașulFaptelorBune. Mai avem 2 zile din caravană prin țară. Între “on air” și “on earth”, e ZU: radioul ăla “ON AIRTH”, a scris Mihai Morar pe pagina personală de Instagram.
 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate