Live

ZU IS YOU

Morning ZU, live din Galați

Morning ZU, live din Galați
Cea de-a 12-a zi în RADIOAVENTURA ne-a găsit acasă la Emma. Aseară, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma și Tea au parcat autorulota ZU în Galați, la Spicu, aleea spre Dunăre, iar astăzi, sunt pregătiți să scrie o nouă filă din frumoasa RADIOAVENTURA.

Morning ZU, live din Galați
 

Galați, îți multZUmim! Ai fost WOW!
 
„Când vine Autorulota ZU în oraș… Când radioul nu e “ON AIR”, ci “ON EARTH”. Degeaba emiți în aer, dacă nu rămâi cu picioarele pe pământ. Suntem fericiti pentru cum ne primiți! După 12 zile prin România, simt că #RADIOAVENTURA e cea mai tare campanie pe care am făcut-o, după #FORZAZU și #OrașulFaptelorBune. Mai avem 2 zile din caravană prin țară. Între “on air” și “on earth”, e ZU: radioul ăla “ON AIRTH”, a scris Mihai Morar pe pagina personală de Instagram.
 
„Galați a fost cu emoție, cu Emma de la ZU care a plâns după toate amintirile din orașul natal, după duminicile când erau la masă cu toată familia ( 5 frățiori ). Plângem și noi acum în autorulotă, după Iași, Baia Mare, Tulcea. Dar punem noi o muzică veselă și ne revenim până la Constanța!”, a concluzionat Daniel Buzdugan.

Mâine, la 07:00, matinalii noștri te așteaptă la Farul Genovez din Constanța. După 13 zile, Buzdu, Emma, Morar și Tea se întorc în locul din care au pornit în cea mai ZUper aventură a verii – RADIOAVENTURA. Turul României cu autorulota ZU.




Acest roadtrip este susținut de RT Tax - consiliere în rambursarea taxelor din străinătate.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate