Live

ZU IS YOU

Ziua 13: RADIOAVENTURA ne-a adus din nou în Constanța

Ziua 13: RADIOAVENTURA ne-a adus din nou în Constanța
Timp de 2 săptămâni, Buzdu, Emma, Morar și Tea au străbătut șoselele României. Din județ în județ, din zona istorică în zonă istorică, cu autorulota ZU, pentru a demonstra încă o dată „cât de faină este România”.

Mâine, matinalii noștri își iau „La revedere” de la căști, microfoane și ascultători. Dar nu înainte de a mai face câțiva kilometri în RADIOAVENTURA.
 
Morning ZU, live din Constanța! 

 

„SEMPER UNA - MEREU ÎMPREUNĂ - aceasta este deviza Academiei Forțelor terestre din Sibiu. Și cred că de atâția ani de când facem radio împreună am merita și noi să purtăm în inimi aceeași deviză! Sunt ultimele ore ale campaniei #RadioAventura, cu 2 săptămâni grele în care ne-am rupt de familiile noastre și ne-am dedicat lumii dornice să ne cunoască pe viu, am străbătut Romania în peste 3000 km care iată mulțumim lui Dumnezeu că i-am dus la bun sfârșit. Multumesc iubiților mei colegi, Mihai Morar, Emma și Tea Teodorescu, pentru toate bucuriile, lacrimile, oboseala și greutățile prin care am trecut ÎMPREUNĂ în acești minunați ani de Radio ZU! Merem pân’ la capăt, cum zice o vorbă din Ardeal, no! Vă iubesc! SEMPER UNA!”, acesta este mesajul cu care Daniel Buzdugan încheie ultima ediție de matinal în RADIOAVENTURA.

România, multZUmim pentru RADIOAVENTURA! 

Iar diseară, aducem atmosfera de festival pe plajă cu un ZUper party. Alături de SAGA, te invităm la o petrecere ca o zi de festival - BACK TO DANCE!
 

Acest roadtrip este susținut de RT Tax - consiliere în rambursarea taxelor din străinătate.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate