Live

ZU IS YOU

Video: A 11-a zi în RADIOAVENTURA, turul României cu autorulota ZU

Video: A 11-a zi în RADIOAVENTURA, turul României cu autorulota ZU
„Nu ne-a avertizat nimeni când am plecat în Turul României cu #AutorulotaZU că această campanie de radio va avea un puternic impact emoțional. Noi doar am vrut să facem radio din mers, radio de oriunde, radio de peste tot. Dar nu știam că vouă, la fel ca nouă, vă curge radio prin sânge. Că aveți, la fel ca noi, grupa de sânge ZU. Mulțumim România pentru reîntâlnire!”. Așa sună mesajul pe care Mihai Morar l-a scris pe pagina personală de Instagram după câteva zile în RADIOAVENTURA.

A 11-a zi din cea mai ZUper aventură a verii i-a găsit pe matinalii de la ZU în inima Brașovului.

„Pregătim autorulotele pentru drumul către Moldova. Astăzi, trecem din Brașov în Moldova. Mâna în aer, Brașov! 
Brașov e locul în care am făcut prima Forza ZU, acum 10 ani.
Noi suntem Buzdu și Morar, Emma și Tea, 4 nebuni care au plecat acum 11 zile de acasă ca să colinde România și să arătăm cele mai frumoase locuri, să strigăm în gura mare „Ce faină e România!”. Ăsta-i scopul pentru care facem călătoria și ăsta-i scopul pentru care continuăm călătoria. Mai avem încă 4 zile prin România. Ne auzim, ne vedem, ne simțim! Mulțumim, Brașov! Mulțumim, România!. Cu aceste gânduri a încheiat Mihai Morar o altă ediție de Morning ZU.

 


Acest roadtrip este susținut de RT Tax - consiliere în rambursarea taxelor din străinătate.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate