Live

ZU IS YOU

The Motans pe scena Forza ZU 2023

The Motans pe scena Forza ZU 2023
The Motans a dat petrecere în sufletul oamenilor din Piața Sfatului din Brașov la Forza ZU 2023, cel mai mare festival al hiturilor românești. Ne-a promis că ne vom revedea și iatăm după 4 ani suntem aici!

Sâmbătă, pe 9 septembrie, The Motans a dat startul celui mai mare festival al hiturilor românești - Forza ZU. Fanii The Motans au ascultat LIVE, din Piața Sfatului cele mai cunoscute cântece ale artistului: „Insula”, „Poem”, „Versus”,  Înainte să ne fi născut”.




The Motans a cunoscut fenomenul Forza ZU în 2018, la Iași, unde au cântat în fața a 120.000 de oameni. În anul următor, au venit la Forza ZU din Galați, unde au oferit un show de neuitat. Mulțumim, The Motans, că ai făcut alte sute de inimi ZU să bată la unison!

Dacă nu ești deja în Piața Sfatului, vino chiar acum să cânți și să dansezi alături de artiștii tăi preferați! Intrarea este liberă, în limita spațiului disponibil în Piața Sfatului. Dacă nu ai cum să iei parte la Forza ZU în Brașov, atunci poți urmări show-ul în direct la Radio ZU, pe radiozu.ro/forzazu, pe pagina de Facebook Radio ZU, pe contul de YouTube Radio ZU, pe paginile de Instagram și TikTok @radiozuoficial și pe ZU TV.

 

Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate