Live

ZU IS YOU

Feli pe scena Forza ZU 2023

Feli pe scena Forza ZU 2023

Feli a urcat pe scena celui mai mare festival al hiturilor românești – Forza ZU. Artista a cântat LIVE în fața publicului din Piața Sfatului, în Brașov, cele mai cunoscute hituri ale ei: „Creioane colorate”, „Promit”, „Când răsare soarele”.


Ce bucurie să o asculți pe Feli LIVE la Forza ZU! O țară întreagă a cântat alături de ea piesele care au făcut-o cunoscută în România. Acestea sunt momentele pe care nu ni le poate lua nimeni, care durează de la răsărit și până la sfârșit.




Dacă nu ești deja în Piața Sfatului, vino chiar acum să cânți și să dansezi alături de artiștii tăi preferați! Intrarea este liberă, în limita spațiului disponibil în Piața Sfatului. Dacă nu ai cum să iei parte la Forza ZU în Brașov, atunci poți urmări show-ul în direct la Radio ZU, pe radiozu.ro/forzazu, pe pagina de Facebook Radio ZU, pe contul de YouTube Radio ZU, pe paginile de Instagram și TikTok @radiozuoficial și pe ZU TV.

Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate