Live

ZU IS YOU

The Motans a interpretat piesa „Vine o zi” (cover Holograf) la Marea Unire ZU

The Motans a interpretat piesa „Vine o zi” (cover Holograf) la Marea Unire ZU
„Vine o zi” când de 1 Decembrie vom fi înapoi pe o scenă uriașă. Până atunci, am transformat studioul ZU în scena pe care artiștii din România vin să cânte live cele mai tari piese.
 
La cea de-a 11-a ediție de Marea Unire ZU, The Motans a cântat un cover pentru una dintre cele mai frumoase piese de la Holograf: „Vine o zi”. Piesa li se potrivește perfect motanilor, care au transmis o emoție pură la fiecare vers. 
 
Ai fredonat refrenele din piesele celor de la Holograf, cum ar fi „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, ai sărit de fericire la concertele lor, iar acum te vei bucura de un cover special pentru hitul „Vine o zi”, interpretat de The Motans. 
 
The Motans - Vine o zi (Cover Holograf) #MareaUnireZU2021


Stai cu ochii și cu urechile pe Radio ZU (On Air, Visual Radio, Instagram, Facebook, YouTube, TikTok) și pe ZU TV. Carla's Dreams, The Motans, DJ Project și Adela Popescu, Loredana Groza, Ioana Ignat, Damian & Brothers și Theo Rose, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au cântat la Marea Unire ZU 2021!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate