Live

ZU IS YOU

Marea Unire ZU | Loredana Groza a interpretat piese de la Gică Petrescu

 Marea Unire ZU | Loredana Groza a interpretat piese de la Gică Petrescu
La mulți ani, români faini! Cadoul nostru pentru voi e muzica aia de petrecere cântată de artiștii voștri preferați.

Loredana Groza a umplut studioul Radio ZU cu energia ei molipsitoare și cu #MuzicaAia cu care intrăm în stare de Marea Unire ZU! Artista ne-a pregătit un colaj cu muzică de petrecere, care ne-a făcut să ne ridicăm de pe scaune și să dansăm împreună cu ea.

„Garofița” și „Depărtare” sunt piesele lui Gică Petresecu, pe care Loredana Groza le-a interpretat cu joc și veselie. Lasă tot ce ai de făcut acum și bucură-te de muzica aia care te face să te simți romândru! Ce unește ZU, nu dezbină nimeni!

Loredana - Noua Garofiță (Cover Gică Petrescu)


Loredana - Depărtare #MareaUnireZU




Stai cu ochii și cu urechile pe Radio ZU (On Air, Visual Radio, Instagram, Facebook, YouTube, TikTok) și pe ZU TV. Carla's Dreams, The Motans, DJ Project și Adela Popescu, Loredana Groza, Ioana Ignat, Damian & Brothers și Theo Rose, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au cântat la Marea Unire ZU 2021!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate