Live

ZU IS YOU

VIDEO | Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au cântat LIVE la #MareaUnireZU

VIDEO | Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au cântat LIVE la #MareaUnireZU
Ce unește ZU, nu dezbină nimeni!
 
Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au umplut studioul Radio ZU de muzică și dans, așa cum numai ei știu să o facă. Aceștia ne-au cântat muzică de petrecere, precum „O damigeană și un pahar”, dar și imnul României, urmat de piesele cu care s-au remarcat la concertele lor și la radio, precum „Ziua în care tu m-ai sărutat”. Și tu ai cântat numele piesei? Atunci sigur vei fredona refrenele de la Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor de la #MareaUnireZU!
 
„Iartă-mă că te-ntrerup vreau să te invit” la Marea Unire ZU! O să ai nevoie de „două perechi de ochelari de soare”, pentru că această cântare strălucește de câtă veselie emană. „Ziua în care tu” ai petrecut cu noi nu trebuie să fie uitată, așa că lăsăm momentele aici. Bucură-te de muzica românească! 

Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor - Două perechi (Winter Edition)
 

Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor - Cele mai tari melodii



Carmen Chindriș - Colaj muzică de petrecere




Carmen Chindriș - Colaj cantece patriotice
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate