Live

ZU IS YOU

#RadioAventura2, ziua 7: Prima petrecere la piscină cu #MuzicaAia. Live din Baia Mare

#RadioAventura2, ziua 7: Prima petrecere la piscină cu #MuzicaAia. Live din Baia Mare

Hit cu hit ne facem o vară de pus pe repeat! Lasă #MuzicaAia să fie coloana sonoră pentru o vară de neuitat!


Am adus #MuzicaAia la nuntă (nunta Mirunei și a lui Costin, în Ploiești), în parc (Parcul Crâng - Buzău), în cartier (Strada Garoafei din Mărășești - Bacău) și în satul unde a copilărit Daniel Buzdugan (satul Stănița - Neamț).

Așa că acum am adus #MuzicaAia la castel! Am pus în Autorulotele ZU suficient combustibil încât să ne ducă la cel mai tare party la piscină!

După un drum de peste 10 ore de la Suceava și până la Baia Mare, e timpul să ne răcorim la Castel Transilvania! Cine e cu noi pe live? 

Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea se asigură că toată lumea se distrează. Iar DJ Popoviciu share-uiește starea aia de bine cu fiecare hit pe care îl mixează. 

Urmărește petrecerea LIVE pe radiozu.ro/radioaventura



@radiozuoficial #RadioAventura2022. Am adus #MuzicaAia la Castel Transilvania, din Baia Mare! #radio #foryou #foryoupage #music #castel ♬ sunet original - Radio ZU
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate