Live

ZU IS YOU

#RadioAventura2022, ziua 9: Morning ZU LIVE din Baia Mare

#RadioAventura2022, ziua 9: Morning ZU LIVE din Baia Mare
Bună dimineața, Baia Mare! MultZUmim pentru că ești atât de primitoare!

Azi, la ora 10, aventura ne va purta într-un alt loc. Până aflăm următoarea destinație, ne găsești  în Baia Mare, la intersecția Bd. Unirii – Bd. București.

Îți dăm trezirea cu piesa pe care am tot pus-o pe repeat în călătoria care străbate România: „Ti amo” – U Gin x Alina Eremia x Domino. Maramureș, ti amo!



Urmărește călătoria pe radiozu.ro/radioaventura 



E ziua 9 / 14! Ce repede trece timpul! Repede, dar cu amintiri care rămân. Salutare, Baia Mare!



Acoustic Boyz, mulțumim pentru cântare! Prima lor cântare LIVE pe radio.

Trupa Acoustic Boyz a câștigat Festivalul Internațional "Ursulețul de Aur" - Baia Mare, 2022. Din această trupă fac parte 3 băieți de liceu. Aceștia au început acest proiect acum 3 luni și cu muzica lor fac minuni! Acum, la Baia Mare, la intersecția Bd. Unirii – Bd. București.



Să mai stăm 2-3 zile pe aici?

Am mai sta, dar Plicul ZUrpriză ne cheamă altundeva.



Următoarea destinație este: DEVA!

Următorul matinal va fi în Piața Victoriei din Deva. Până acolo, avem un drum lung și o oprire faină: Blumfest, un festival în lanul de lavandă. Ne vedem acolo?

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate