Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2024 | Ziua 12: Galați, mulțumim! Buzău, venim!

RADIOAVENTURA 2024 | Ziua 12: Galați, mulțumim! Buzău, venim!

Bună dimineața, Galați! Te așteptăm în Parcul Spicu, să continuăm împreună bucuria victoriei de aseară.

 
În a douăsprezecea zi din RadioAventura, Morar, Buzdu, Emma și Tea îți dau întâlnire în Parcul Spicu din Galați (lângă fântăna Fata pe Valuri). 



Continuăm azi sărbătoarea națională de ieri, împreună cu Forza ZU din Galați, cu acești oameni minunați cu care am trăit aseară una din cele mai frumoase zile din istoria României

Primiți cu Dansul Prieteniei? Trupa Marili din Galați a adus în RadioAventura muzică, voie bună și prietenie:
 
„Am venit cu dansul prieteniei, pentru că am văzut că în toată RadioAventura voastră ați plimbat prietenia în toată țara și vrem să vă mulțumim pentru asta.”


 
O poveste de Orașul Faptelor Bune în RadioAventura.

Azi, la matinal, gălățenii au dat mână de la mână și împreună le-au îndeplinit visul copiilor de la Centrul de Zi Sf. Spiridon de a merge în prima vacanță din viața lor. Și uite așa Orașul Faptelor Bune nu se termină niciodată! 


Morning ZU a anunțat petrecerea de final de RadioAventura


Mâine, 28 iunie, începând cu ora 18:00, petrecem împreună ultima zi de #RadioAventura2024 cu #MuzicaAia x DJ Popoviciu! Morar, Buzdugan, Emma și Tea te așteaptă „La Arțar”, în Călugăreni (Dâmbovița), să te bucuri alături de ei de ultimele ore din călătoria de 2 săptămâni care s-a transformat în cele mai tari amintiri trăite vara asta. 
 
Pentru că în aceste zile am simțit că „Am atins cerul cu mâna”, invitații speciali la acest party sunt Diana Matei și Taraful Cleante!

Intrarea e liberă, iar dacă dorești să le oferi copiilor de la Sf. Spiridon cel mai frumos dar, poți face o donați mâine „La Arțar”. 




Urmărește călătoria LIVE 24/24 pe radiozu.ro/radioaventura! Morar, Buzdu, Emma și Tea se îndreaptă spre Buzău, unde vor face mâine ultimul matinal din #RadioAventura2024.

Irina Rimes este colega de autorulotă cu DJ-ii ZU în drumul spre Buzău, unde va compune Imnul #RadioAventura2024. 



În drum spre Buzău, aventurierii ZU au făcut un popas la Domeniile Alexandrion Rhein 1892 din Gura Vadului, pentru o degustare de vinuri atent alese.



După degustare, continuăm drumul spre Buzău. Împlinim visul Irinei Rimes de a mânca o plăcintă bună în oraș.  La plăcinte înainte, aventurierilor! 

 

 Ne-am luat la revedere de la Irina după o seară memorabilă, în Buzău. Ne vedem mâine, la ultimul matinal din #RadioAventura2024. De la 07:00, lângă Palatul Comunal din Buzău.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate