Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA strânge galeria pentru România la Galați. Sărbătorim calificarea echipei naționale în optimi la EURO 2024 cu #MuzicaAia by DJ Razz & DJ Popoviciu

RADIOAVENTURA strânge galeria pentru România la Galați. Sărbătorim calificarea echipei naționale în optimi la EURO 2024 cu #MuzicaAia by DJ Razz & DJ Popoviciu

RADIOAVENTURA 2024.  A unsprezecea zi din RadioAventura ne-a adus bucuria calificării României în optimi la EURO 2024! A fost cea mai frumoasă zi din #RadioAventura2024 și am trăit-o împreună de oamenii de la Galați.


 
Echipa Morning ZU a ajuns miercuri seară în Galați cu un singur gând: să strângă galeria pentru România și să serbeze împreună victoria și calificarea echipei naționale în optimi la EURO 2024.
 
Visul lor s-a împlinit. A fost o zi pe care întreaga Românie a așteptat-o 25 de ani. Meciul România-Slovacia (1-1) a fost urmărit cu sufletul la gură de părinți, bunici, copii, părinți și prieteni, uniți cu toții sub steagul tricolor.

 
 
Pe 26 iunie, o țară întreagă a fost cu sufletul pentru tricolori. Echipa RadioAventura a trăit acest moment istoric cu oamenii din Galați, uniți ca niște frați. 
 

Momentul a fost sărbătorit cu o petrecere cu Muzica Aia în fața Casei de Cultură. La platane au fost DJ Razz și DJ Ppoviciu. Urmărește momentul AICI!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate