Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2024 se încheie cu cel mai tare party. Muzica Aia by DJ Popoviciu și Taraf Cleante & Diana Matei, LIVE „La Arțar”

RADIOAVENTURA 2024 se încheie cu cel mai tare party. Muzica Aia by DJ Popoviciu și Taraf Cleante & Diana Matei, LIVE „La Arțar”

Vineri, 28 iunie, #RadioAventura2024 își ia la revedere cu un party de zile mari, cu #MuzicaAia. Te așteptăm într-un loc de poveste,„La Arțar” în Călugăreni (Dâmbovița), să petreci împreună cu Morar, Buzdugan, Emma și Tea ultimele ore din cea mai tare aventură a verii: RADIOAVENTURA!


 
După două săptămâni de când au mutat radioul în Autorulota ZU, matinalii își încheie misiunea plini de recunoștință pentru toate momentele faine petrecute în turul României și se intorc La Arțar, locul unde au dat primul party cu MuzicaAia din #RadioAventura2024.

La platane va fi DJ Popoviciu, omulcare le-a fost alături matinalilor cu #MuzicaAia, în a doua săptămână din #RadioAventura. Petrecerea se încheie cu un moment LIVE oferit de cei doi invitați speciali: Taraf Cleante și Diana Matei. 
 
Hai și tu să petreci cu echipa Morning ZU! Vineri, 28 iunie, începând cu ora 18.00, La Arțar. Intrarea este liberă, iar dacă dorești să le oferi copiilor de la Sf. Spiridon cel mai frumos dar, poți face o donație.

Dacă nu vei ajunge La Arțar, poți urmări petrecerea AICI.

Mulțumim, România, că ai fost casă pentru ZU în aceste două săptămâni!

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate